Το μεγάλο κέρδος του Άρη από το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα

Το μεγάλο κέρδος του Άρη από το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Άρης επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση, όμως πέρα από το σκορ, το πραγματικό κέρδος για τους Θεσσαλονικείς ήταν η καλή κατάσταση ενός από τους παγκίτες της ομάδας.

Το πρωτάθλημα της Superleague έχει διακοπεί λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020. Όπως συνηθίζεται στις διακοπές αυτές οι ομάδες δίνουν φιλικά ώστε να κρατήσουν τους παίκτες τους σε ρυθμό αγώνα αλλά και να δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής να δείξουν πράγματα.

Κάπως έτσι έγινε και με τον Άρη. Οι κίτρινοι επέλεξαν χτες (9/10) να δώσουν φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στο οποίο επικράτησαν με 3-1. Από το ματς αυτό δεν προκύπτουν πολλά νέα συμπεράσματα, ωστόσο μπορούμε να πούμε πως πραγματικό κέρδος για τον Άρη ήταν η παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός εξτρέμ που ήρθε καθυστερημένα στην ομάδα, δεν έχει μπει ακόμα για τα καλά στο ροτέισον της ομάδας. Έδειξε όμως πως πρέπει να υπολογίζεται αφού είναι σε καλή κατάσταση. Αγωνίστηκε για σε ολόκληρο το ματς, είχε όρεξη και κυνήγησε το γκολ.

Είχε ένα δοκάρι στο 87’ και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 89’ ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Έδειξε πως έχει στοιχεία πολύ σημαντικά που μπορούν να δώσουν λύσει στην ομάδα του και πλέον είναι στο χέρι του να κρατήσει αυτή την καλή εικόνα και στα επίσημα ματς που έρχονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ