Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεχρέωσε άπαντες γιατί θέλει να αλλάξει πλέον τακτική. Να γίνει καλοπληρώτης, να κατεβάσει το χρέος και να έχει την ομάδα «καθαρή» αν βρεθεί επενδυτής. Αλλά τέτοιος δεν υπάρχει προς το παρόν.

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής | to10.gr

Αρκετοί ήταν εκείνοι που συνδύασαν τις χθεσινές πληρωμές του Γιάννη Αλαφούζου στο υπαλληλικό προσωπικό με κάποιον υποψήφιο επενδυτή που υπάρχει στον… ορίζοντα. Πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση αφού έχει συζητήσεις μαζί του για την πώληση των μετοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ… καλό για να είναι αληθινό. Θα ήταν ευχής έργον για τον Παναθηναϊκό να υπάρχει πράγματι ένας υποψήφιος επενδυτής. Ένας άνθρωπος που θα έρθει να επενδύσει και να βγάλει την ομάδα από την «κατηφόρα» στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται. Να την κάνει ξανά πρωταγωνίστρια, όπως απαιτεί το μέγεθος του συλλόγου. Αλλά δεν υπάρχει.

Ο Αλαφούζος μετά από τον Παϊρότζ δεν έχει την παραμικρή ενόχληση από κανέναν. Αυτό δε σημαίνει πως δεν περιμένει πως κάποια στιγμή θα υπάρξει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ. Άλλωστε για τον Παναθηναϊκό μιλάμε. Και γι’ αυτό θέλει αν έρθει κάποια στιγμή ένα ενδιαφέρον να την έχει την ομάδα «καθαρή» σε όλα.

Με υπαλλήλους που δε θα τους οφείλονται χρήματα, με ποδοσφαιριστές πληρωμένους στην ώρα τους, με τον κίνδυνο προσφυγών να έχει απομακρυνθεί οριστικά και με το χρέος να έχει πέσει σε μονοψήφιο νούμερο. Ει δυνατόν να έχει… μηδενιστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αλαφούζος πλήρωσε μαζικά.