Ο Τσόρι είδε τα «αστεράκια» της Ρίβερ Πλέιτ (pics, vid)

Ο Τσόρι είδε τα «αστεράκια» της Ρίβερ Πλέιτ (pics, vid)

To10.gr γράφει για το σκάουτινγκ του Τσόρι Ντομίνγκες στις «ρεζέρβες» του Ρίβερ-Πατρονάτο, την 7άρα της πρώην ομάδας του και το... παρεάκι με τον Καβενάγκι.

Οι μεταγραφές δεν τελειώνουν ποτέ για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και σκανάρουν την εγχώρια και τη διεθνή αγορά για ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν, άλλους που έχουν προταθεί, αλλά και αναζητώντας ταλέντα. Με τον Τσόρι Ντομίνγκες να έχει αναλάβει δράση και να έχει ξεκινάει από τα μέρη που γνωρίζει καλά.

Ο Ντομίνγκες μόλις πριν λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε ως σκάουτ του Ολυμπιακού, έχοντας την ευθύνη της παρακολούθησης ποδοσφαιριστών στην Ισπανία και την Αργεντινή. Οπως είναι ήδη γνωστό, μάλιστα, ξεκίνησε ήδη να γεμίζει σημειώσεις το μπλοκάκι του, παρακολουθώντας παίκτες και στις δύο χώρες που του ανατέθηκαν. Και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του, με σκοπό να κάνει τις κατάλληλες επαφές, να αναπτύξει το δίκτυο των… πληροφοριοδοτών του, αλλά και να παρακολουθήσει παίκτες.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τους… χώρους που κινείται ο Τσόρι, ο Ολυμπιακός δεν στοχεύει μόνο στους ποδοσφαιριστές των πρώτων ομάδων. Αντιθέτως, κοιτάζει και προς τα κάτω. Εχει στόχο να επενδύσει στην παρακολούθηση και την απόκτηση (εάν προκύψουν περιπτώσεις που ξεχωρίζουν) παικτών ακόμη και από το πρωτάθλημα Κ20 της Αργεντινής. Μάλιστα, μπορεί ο ίδιος να παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Πατρονάτο στο Μονουμεντάλ, αλλά… αλλού έκανε ουσιαστικό σκάουτινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Τσόρι βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ρίβερ Πλέιτ στην Εζιέζα και είδε από κοντά την αναμέτρηση των «αναπληρωματικών», των «μικρών» των Μιγιονάριος με την αντίστοιχη ομάδα της Πατρονάτο, για αντίστοιχο πρωτάθλημα. Η Ρίβερ, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, αντέδρασε εμφατικά και πήρε τη νίκη 7-1 επί της δεύτερης ομάδας της Πατρονάτο. Με τον σκάουτ του Ολυμπιακού να κρατάει πολλές σημειώσεις. Για… μελλοντική χρήση.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Τσόρι δεν παρακολούθησε μόνος του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ρίβερ και της Πατρονάτο. Μαζί του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Μπουένος Αϊρες πήγε και ο κολλητός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του, Φερνάντο Καβενάγκι.

Για την ιστορία τα 7 γκολ των αναπληρωματικών της Ρίβερ Πλέιτ πέτυχαν οι Χερεμίας Ροντρίγκες Που (23′), Ματίας Μπενίτες (32′), Λούκας Μπελτράν (61′, 84′), Τομάς Γκαλβάν (78), Ελίας Λόπες (86′, 90′). Ενώ ο Μπρούνο Τσάβες είχε κάνει το… λάθος ανοίξει το σκορ για την Πατρονάτο στο 18′!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Es el día más feo del año pero los tipos vinieron a ver a la Reserva. River es su casa. Esto es sentido de pertenencia. Fernando Cavenaghi y el Chori Domínguez. Cracks 👏🏼🎩 @fercaveoficial @choridominguezofi ❤️ #YoSoyDeRiver🐔❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yo Soy De River (@yosoyderiver) στις

https://twitter.com/RiverPlate/status/1180136435766218752

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ