Χατζηγιοβάνης: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Χατζηγιοβάνης: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο νεαρός εξτρέμ εξέφρασε στον Νταμπίζα την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού του ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του Τριφυλλιού είναι συγκεκριμένη και αν θέλει αν μείνει θα πρέπει να την αποδεχθεί.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού κάλεσε στο γραφείο του τον νεαρό εξτρέμ, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του και ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός του εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχω πει και στον εκπρόσωπο μου», είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός άσος στον Νταμπίζα, ο οποίος πάντως του ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του Τριφυλλιού είναι συγκεκριμένη και αν θέλει αν παραμείνει θα πρέπει να την αποδεχθεί.

Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού επισήμανε στον νεαρό άσο ότι δεν πρόκειται υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση στο ποσό και στους όρους του συμβολαίου και αν όντως θέλει να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ θα πρέπει να υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει προσφερθεί.

Απομένει πλέον να φανεί εάν ο Χατζηγιοβάνης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ή θα επιλέξει να ανοίξει τα… φτερά του για άλλες πολιτείες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, καταγράφοντας 135 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να έχει σκοράρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ