Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε Ντεβέσα

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε Ντεβέσα

Τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφική του κίνηση πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντίντακ Ντεβέσα.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Στάθη, ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφική του κίνηση, στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας για την παραμονή της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντίντακ Ντεβέσα, με τον 26χρονο να έχει μείνει προ ημερών ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου του 1990, ο -σύντομα- 27χρονος μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Μαγιόρκα. Τη σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε δανεικός στη Πονφεραντίνα και την επόμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Γέιδα, που τον ενέταξε στο δυναμικό της με ελεύθερη μετεγγραφή.

Τον Γενάρη του 2015 ο Αιγινιακός τον έφερε στη χώρα μας και οι εμφανίσεις του με τα γαλανόλευκα κέντρισαν το ενδιαφέρον του Πλατανιά, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 τον έπεισε να μετακομίσει στα Χανιά.

Η διάρκεια του συμβολαίου του Ισπανού με την Ελαφρά Ταξιαρχία δεν έγινε γνωστή, γνωστός όμως έγινε ο αριθμός στη φανέλα του ποδοσφαιριστή, που ζήτησε και πήρε το 90 (τον ίδιο είχε και με την κρητική ομάδα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ