Αλλαγές, δοκιμές και φιλική ήττα για τον ΟΦΗ (3-2)

Αλλαγές, δοκιμές και φιλική ήττα για τον ΟΦΗ (3-2)

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ηττήθηκε σε φιλικό με 3-2 από τον Εργοτέλη – Πολλές αλλαγές και δοκιμές από τον τεχνικό των Ομιλητών.

Την ήττα από τον Εργοτέλη με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΟΦΗ. Ο Γιώργος Σίμος είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους παίκτες, που δεν είχαν μέχρι στιγμής πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με πλασέ του Εφορντ, με τους Ομιλήτες να ισοφαρίζουν στο 23’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Μάνου. Στο 29’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νοικοκυράκης, με τον πορτιέρο του Εργοτέλη να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση και να κρατάει το 1-1.

Στο 51’ ο Εργοτέλης πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ, αυτή τη φορά με τον Μανουσάκη, με τους γηπεδούχους πέντε λεπτά αργότερα να… αγγίζουν το 3-2 με τον Μπάτζιο. Η κεφαλιά του, ωστόσο, πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ουάλι.

Στο 86’ ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 2-2 με δυνατό σουτ του Ναμπί έξω από την περιοχή, με τον Εργοτέλη, όμως, δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 3-2 με τον Μπαράτα.

ΟΦΗ: Ουάλι, Μπολάκης, Περδίκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Στάικος, Ντίνας, Μάνος, Βαζ. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Νάστος, Σακόρ, Μακριδάκης και Φιγκεϊρέδο.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ