Ιγκλέσιας: «Οι δυσκολίες μας δένουν, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα»

Ιγκλέσιας: «Οι δυσκολίες μας δένουν, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης, εκφράζοντας την πίστη του πως η κατάσταση θα βελτιωθεί θεαματικά.

Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει μια πολύ κακή εκκίνηση στη φετινή Superleague. Η πιο σωστά ΚΑΙ στη φετινή Superleague, αφού και πέρσι οι Αρκάδες ήταν τραγική στο ξεκίνημα της σεζόν, καταφέρνοντας ωστόσο να σωθούν με ένα ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο.

Κάτι τέτοιο πιστεύει πως θα συμβεί και φέτος, αργά ή γρήγορα, ο Ματίας Ιγκλέσιας. O 34χρονος αμυντικός χαφ του Αστέρα, είναι αρχηγός της ομάδας. Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας με 130 συμμετοχές από το 2015, ενώ συνολικά μετράει 229 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και 250 μαζί με τα playoffs.

Ο Ιγκλέσιας λοιπόν, σε συνέντευξή του στο arcadiasports.gr, εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει και πάλι τα πατήματά της και να βελτιώσει άμεσα την βαθμολογική της κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός για:

Το δύσκολο πρόγραμμα του Αστέρα έως τώρα και την πενιχρή συγκομιδή βαθμών: «Ισχύει, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Είμαστε ο Αστέρας, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι, όπως είπα, μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες».

Το ματς κόντρα στον Πανιώνιο και αν θα είναι η αρχή της… αντεπίθεσης: «Είναι σημαντικό και πολύ δύσκολο το ματς που έρχεται, αλλά αυτό ισχύει για εμάς όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Η φιλοσοφία μας στον ΑΣΤΕΡΑ είναι πως  θέλουμε να τον κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε».

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε πολύ καλά, έχουμε καλό κλίμα και σίγουρα θα πάει καλά η συνέχεια. Στον ΑΣΤΕΡΑ ξέρουμε πως να περνάμε τις δύσκολες στιγμές, αυτές μας δένουν. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να συμβεί αυτό γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ