Παρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες ο Χαριστέας: «Να φέρουμε όλοι μαζί επιτυχίες»

Παρουσίασε τον Ένινγκ στους παίκτες ο Χαριστέας: «Να φέρουμε όλοι μαζί επιτυχίες»

Ο Άγγελος Χαριστέας παρουσίασε σήμερα το πρωί τον Μίκαελ Ένινγκ στους παίκτες του Άρη, ζητώντας από όλους σκληρή δουλειά και συνεργασία για να έρθουν οι επιτυχίες. Τα πρώτα λόγια του Γερμανού τεχνικού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Μίκαελ Ένινγκ γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Άγγελο Χαριστέα να παρουσιάζει τον Γερμανό τεχνικό στους κίτρινους.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη τόνισε ότι πρέπει άπαντες να δουλέψουν σκληρά και μαζί με τον προπονητή να φέρουν επιτυχίες για τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, τα πρώτα του λόγια στους νέους του ποδοσφαιριστές είπε και ο Ένινγκ, με τον Γερμανό προπονητή να τονίζει ότι ξέρει πως διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο καθρέπτης θα είναι το γήπεδο. Ακόμα, ο Γερμανός κόουτς ζήτησε από όλους του 100% στις προπονήσεις, ενώ είπε μεταξύ άλλων πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή για οποιονδήποτε θελήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χαριστέας στην παρουσίαση του Ένινγκ στους παίκτες:

«Ο κύριος Ενινγκ είναι ο νέος μας προπονητής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα».

Ο Ενινγκ από την πλευρά του στην πρώτη το ομιλία στους παίκτες είπε: «Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για το καθένα ατομικά αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας.

Ο καθρέπτης όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους. Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά. Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε . Από εσάς θέλω δυο πράγματα κάθε μέρα. Πρώτον το 100% στις προπονήσεις και δεύτερον θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ