«Πέντε ομάδες από την Premier League ενδιαφέρονται για τον Ελαμπντελαουί»

«Πέντε ομάδες από την Premier League ενδιαφέρονται για τον Ελαμπντελαουί»

Σε σημερινό της δημοσίευμα η «Daily Mail» κάνει λόγο για ενδιαφέρον πέντε αγγλικών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Λέστερ, για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Όπως αναφέρει η «Daily Mail» ο Νορβηγός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πέντε ομάδων της Premier League οι οποίες σκοπέυουν να κινηθούν για την απόκτησή του δεδομένου ότι από πρώτη Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Λέστερ, Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Μπέρνλι είναι οι πέντε ενδιαφερόμενοι ενώ στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην εξαιρετική του εμφάνιση με τη φανέλα της Νορβηγίας κόντρα στην Ισπανία, όπου με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, η ομάδα του ισοφάρισε την «φούρια ρόχα».

Τέλος σημειώνεται ότι το καλοκαίρι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του οι Σέλτικ και Κρίσταλ Πάλας αλλά ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί να παραχωρήσει τον δεξιό μπακ ο οποίος το 2017 είχε αγωνιστεί ως δανεικός για ένα εξάμηνο στην Χαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ