Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κωστή

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κωστή

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή, από τη Νέα Σαλαμίνα, ομάδα της Κύπρου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή. Κάπως έτσι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου θα φορά τα ερυθρόλευκα και με τη… βούλα. Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει στην ομάδα του, Νέα Σαλαμίνα.

Το πρότζεκτ του νεαρού μεσοεπιθετικού μάλιστα το πιστεύουν πολύ στο Λιμάνι. Χαρακτηριστικό είναι πως ο νεαρός μέσος, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κωστή στα 19 του, μετρά ήδη 37 συμμετοχές (3 γκολ/ 2 ασίστ) με τη Νέα Σαλαμίνα, ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Κύπρο. Αποτελεί βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της γειτονικής χώρας, ενώ πρόσφατα πήρε το… χρίσμα και στους Άνδρες., αγωνιζόμενος ως βασικός μάλιστα στην αναμέτρηση των προκριματικών του Euro 2020 κόντρα στη Ρωσία.

Στο αναλυτικό ρεπορτάζ που διαβάσατε χτες από to10.gr, θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, με τον Κωστή ήδη από σήμερα να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας μεταγραφής για τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ