ΟΦΗ: Πρπονήθηκε ο Κοροβέσης, χειρουργείο ο Δεληγιαννίδης

ΟΦΗ: Πρπονήθηκε ο Κοροβέσης, χειρουργείο ο Δεληγιαννίδης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γυμνάστηκε ο Κοροβέσης που αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Δεληγιαννίδης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Super League το Σάββατο (19/10, 19:30).

Ωστόσο η σημερινή προπόνηση είχε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σίμο. Ο Κοροβέσης συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Σεμέδο που τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του.

Στον αντίποδα ο Δεληγιαννίδης θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην οσφυική χώρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με τον Νίκο Κοροβέση να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19/10) με τον Ολυμπιακό.

Στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ταχυδύναμης και αγωνιστικό παιχνίδι, εντάχθηκε και ο Lisandro Semedo, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία και αύριο, Τετάρτη (16/10), θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποσυμπίεση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυική χώρα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 10:00 το πρωί και θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ