ΠΑΟΚ: Τάσεις φυγής από τον Στοχ

ΠΑΟΚ: Τάσεις φυγής από τον Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα, μοιάζει να μην υπολογίζεται και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίροσλαβ Στοχ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος, μετά από μια πολύ καλή σεζόν στη Σλάβια Πράγας. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά ήθελαν την επιστροφή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού για να «τονώσουν» την επιθετική τους γραμμή, αλλά και γιατί ο Στοχ ήταν ένας από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και του Ιβάν Σαββίδη.

Η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου όμως άλλαξε τα πράγματα για τον Σλοβάκο. Ο ερχομός του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του Δικεφάλου «παραγκώνισε» τον Στοχ που ωστόσο δεν έκανε πολύ καλή προετοιμασία και πλέον μέσα Οκτωβρίου μοιάζει να μην υπολογίζεται καθόλου.

Ο έμπειρος εξτρέμ φαίνεται να βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Πορτογάλου τεχνικού όπως είχε αποκαλύψει εδώ και μήνες to10.gr, με τον Πορτογάλο κόουτς να μην βλέπει καν τον Σλοβάκο, ο οποίος η αλήθεια είναι δεν έχει πάρει μια ευκαιρία. Η απογοήτευση του Στοχ είναι δεδομένη από τη μεταχείριση που λαμβάνει στον ΠΑΟΚ και μόλις λίγους μήνες μετά σκέφτεται να φύγει.

Ο Στοχ οφείλει να κάνει υπομονή μέχρι τον Γενάρη τουλάχιστον, αλλά μοιάζει δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα θελήσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος εξάλλου πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, αλλά δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Ο Φερέιρα ψάχνει κάτι διαφορετικό σε αυτή τη θέση και ο Στοχ μοιάζει να περισσεύει, με αποτέλεσμα να είναι κοντά στην έξοδο από τον Δικέφαλο πριν καλά καλά στεριώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ