Παναθηναϊκός: Ούτε σήμερα ο Μακέντα, επέστρεψαν διεθνείς και Μολό

Παναθηναϊκός: Ούτε σήμερα ο Μακέντα, επέστρεψαν διεθνείς και Μολό

Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η συμμετοχή του Μακέντα στο Περιστέρι, αφού και σήμερα ο Ιταλός έκανε ατομικό, όπως και ο Μπεκ. Γύρισαν οι διεθνείς και ο Μολό που είχε άδεια.

Ούτε σήμερα κατάφερε να μπει σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, βλέπει τις ελπίδες για συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι να λιγοστεύουν, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Ο Μακέντα έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και πλέον ο Δώνης θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του (Κολοβός και Καμπετσής οι υποψήφιο). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπεκ, που έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο έκανε ο Περέα που επίσης έπαθε διάστρεμμα χθες.

Οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη «γαλανόλευκη» και μπήκαν στην προπόνηση του Τριφυλλιού, ενώ επέστρεψε από την άδειά του ο Γιοάν Μολό και συμμετείχε στην προπόνηση.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ