ΑΕΚ και LG ανανέωσαν τη συνεργασία τους (pics & vid)

ΑΕΚ και LG ανανέωσαν τη συνεργασία τους (pics & vid)

Δείτε ό,τι συνέβη στην παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ ΑΕΚ και LG.

Δείτε ό,τι συνέβη στην παρουσίαση της ανανέωσης για τρίτη χρονιά, της συνεργασίας μεταξύ ΑΕΚ και LG.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρίτη διαδοχικής σεζόν ανακοίνωσαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η LG Electronics Hellas, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον α’ αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Μηνά Λυσάνδρου, τον εμπορικό διευθυντή κ. Νίκο Καραούζα, καθώς και από τους ποδοσφαιριστές Αντρέ Σιμόες, Παναγιώτη Τσιντώτα, ενώ από την πλευρά της LG Electronics Hellas παρέστησαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Άρης Κουτελός και η senior marketing manager κα. Γεωργία Σπυροπούλου.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Κουτελός, ο οποίος είπε: «Είναι η τρίτη χρονιά που προσφέρουμε αυτή τη χορηγία στην ΑΕΚ, με όλα τα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Τον καιρό της κρίσης η LG ήταν από τις λίγες εταιρείες –και στο χώρο μας ίσως η μόνη- η οποία επένδυσε στον αθλητισμό και συνεχίζει να επενδύει, βασικά γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι ένας χώρος που προσφέρει μόνο θέαμα ή ικανοποίηση στους ανθρώπους, αλλά πολλές φορές προσφέρει και μαθήματα ζωής.

Έτσι δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν το χώρο μόνο για να βοηθήσουμε τη δική μας αναγνωρισιμότητα, αλλά αναπτύσσουμε και προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πάνω σε αυτό και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό μέσω κάποιων χορηγιών και κάποιων υποτροφιών.

Η συνεργασία ελπίζουμε να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια. Οι χρονιές που έρχονται και ειδικά το ξεκίνημα του 2020, πιστεύουμε ότι τουλάχιστον για τη δική μας αγορά, αλλά και για τον χώρο του αθλητισμού, θα είναι ορόσημο, γιατί πιστεύουμε ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες και βλέπουμε ότι και το ποδόσφαιρο που έχει υποφέρει αρκετά μέσα στην κρίση θα γίνουν ενέργειες που θα το φέρουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Έτσι, πιστεύουμε ότι η επένδυσή μας θα αποδώσει ακόμη περισσότερο».

Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε στην τοποθέτησή του: «Ευχαριστώ τον κύριο Κουτελό για τα καλά του λόγια και την πολύ πετυχημένη και όμορφη συνεργασία που έχουμε. Πράγματι ανακοινώνουμε σήμερα την ανανέωση της χορηγίας που τρέχει για τρίτη διαδοχική σεζόν. Μια χορηγία προφανώς ανανεώνεται και ενισχύεται όταν κρίνεται και από τις δύο πλευρές ως επιτυχημένη και προσοδοφόρα. Η σχέση είναι αμφίδρομη, είναι πετυχημένη, είναι προσοδοφόρα και γι’ αυτό είμαστε εδώ να ανακοινώσουμε τη συνέχισή της.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ, γιατί όπως έχει διαμορφωθεί ο χορηγικός χάρτης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, είμαστε η μοναδική ΠΑΕ που έχει χορηγό στην κατηγορία στην οποία δραστηριοποιείται η LG, που είναι ένα τεράστιο brand. Αυτό δείχνει και τον τρόπο δουλειάς της ΠΑΕ ΑΕΚ και το γεγονός ότι ως brand είναι αρκετά ελκυστικό σε αθλητικό και εμπορικό επίπεδο, τόσο ώστε να δημιουργεί τις συνθήκες για να επιλέγουν μεγάλες εταιρείες όπως η LG να επενδύσουν στη συνεργασία μαζί της.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά προσωπικά τον κύριο Άρη Κουτελό, αλλά και τα στελέχη της LG και να ευχηθώ η ήδη επιτυχημένη συνεργασία να συνεχιστεί και να συνδυαστεί με αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο Αντρέ Σιμόες από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς σε επίπεδο ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου είμαστε η μοναδική ομάδα με χορηγικό συνεργάτη στη συγκεκριμένη κατηγορία των ηλεκτρονικών ειδών. Είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι που η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά μια εταιρία κορυφαία στο είδος της, όπως είναι η LG».

Τέλος, ο Παναγιώτης Τσιντώτας επεσήμανε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που στην αγωνιστική μας προσπάθεια διαθέτουμε τόσο ισχυρούς συμπαίκτες όπως η LG. Zούμε καθημερινά με την LG, αφού το συγκεκριμένο brand υπάρχει στις εμφανίσεις μας και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε μαζί».

https://www.youtube.com/watch?v=YvfFuOxP_qY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ