Οι φίλοι του Παναθηναϊκού «ψήνουν» τον Μπεργκ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού «ψήνουν» τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει δεχτεί επίθεση… αγάπης από τους φίλους του Παναθηναϊκού στα social media και φαίνεται πως όλα είναι ανοιχτά για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός και ο Μάρκους Μπεργκ έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, μετά το πέρασμα του Σουηδού επιθετικού από το τριφύλλι. Η σχέση μάλιστα του πρώην πράσινου φορ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι ακόμα πιο στενή, μετά τα όσα προσέφερε στην ομάδα για μια τετραετία, αλλά και την αρνητική απάντηση που έδωσε σε πρόταση του Ολυμπιακού πριν από μερικούς μήνες.

Ο Μπεργκ λοιπόν με αφορμή κυρίως ότι λήγει το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ δέχτηκε δεκάδες μηνύματα από τους φίλους του τριφυλλιού στο Instagram που του ζητούν να επιστρέψει στον σύλλογο όπου επί τέσσερα χρόνια μεγαλούργησε.

Ο Μπεργκ έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Κράσνονταρ για 1,9 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί μετρώντας 3 γκολ σε 14 εμφανίσεις και η λογική λέει ότι δύσκολα θα μείνει και τη νέα σεζόν.

Μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε ο Σουηδός για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ισπανία οι φίλοι του Παναθηναϊκού σχολίαζαν με σκοπό να πείσουν τον Μπεργκ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Η λατρεία του για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, στη Ρωσία δεν περνάει καλά τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του και όλα μοιάζουν ανοιχτά για το καλοκαίρι που έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ