Τα όπλα που βρήκε η αστυνομία στους συνδέσμους ΠΑΟΚ και Άρη (pics)

Πυρσοί, ρόπαλα, τσεκούρια και πολλά άλλα αντικείμενα «πολέμου» βρέθηκαν μετά από έφοδο της αστυνομίας σε συνδέσμους των ΠΑΟΚ και Άρη στη Θεσσαλονίκη.


Τα όπλα που βρήκε η αστυνομία στους συνδέσμους ΠΑΟΚ και Άρη (pics) | to10.gr

Εφόδους σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Αρη στη Θεσσαλονίκη έκανε την Πέμπτη η Αστυνομία, με τις Αρχές να προχωρούν σε προσαγωγές και να κατάσχουν πολεμοφόδια, αφού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τσεκούρια, σιδερένιες βέργες και βεγγαλικά.

Συγκεκριμένα, αίσθηση προκαλούν τα αντικείμενα που εντόπισαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης από τις εφόδους στους συνδέσμους σε Τούμπα και Χαριλάου.

Κερδίζει παίκτες, γίνεται ομάδα αλλά θέλει δρόμο…

Όπως ανέφερε η αστυνομία προσήχθησαν 11 άτομα, συνελήφθη το ένα εξ αυτών ενώ κατασχέθηκαν 49 ρόπαλα, βέργες, τσεκούρια, στειλιάρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν και από τους δύο συνδέσμους:

– 16 σιδερένιες βέργες,
– 11 τσεκούρια,
– 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα),
– 4 εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.),
– 32 βεγγαλικά – καπνογόνα,
– 1 στειλιάρι

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, προσήχθησαν από το δεύτερο οίκημα έντεκα (11) άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα (1) για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στο πρώτο οίκημα δε βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Εβαλε το μαγιό της και «έριξε» το Instagram η Ριάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο