Άρης: Δεν αλλάζει τακτική ο Ένινγκ, αποφασίζει για την ενδεκάδα

Άρης: Δεν αλλάζει τακτική ο Ένινγκ, αποφασίζει για την ενδεκάδα

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να διατηρήσει τον ίδιο σχηματισμό και τα ίδια πρόσωπα για την αναμέτρηση του Άρη με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Άρης συνεχίζει με πιο έντονους ρυθμούς την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα για το παιχνίδι στα Πηγάδια, ωστόσο δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, ενώ θα διατηρήσει τον σχηματισμό, αλλά και την τακτική για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται κυρίως ως προς τα πρόσωπα και όχι τόσο στον σχηματισμό να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες, όμως γενικότερα ο Γερμανός προπονητής θα διατηρήσει τα περισσότερα στοιχεία των κίτρινων.

Ο Ένινγκ θέλει να δώσει αρχικά άλλον αέρα και ψυχολογία στην ομάδα και μετά θα προχωρήσει σε αλλαγές στο τακτικό κομμάτι, καθώς τώρα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ο Άρης στα «θέλω» του προπονητή σε διάστημα μόλις μια εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες και σιγά σιγά και παιχνίδι με το παιχνίδι ο Ένινγκ θα περάσει τον τρόπο παιχνιδιού του και την τακτική του στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ