Κόρχουτ: «Στα χαρτιά είμαστε καλύτεροι από την Ξάνθη, πρέπει να το αποδείξουμε»

Κόρχουτ: «Στα χαρτιά είμαστε καλύτεροι από την Ξάνθη, πρέπει να το αποδείξουμε»

Ο αμυντικός του Άρη, Μιχάι Κόρχουτ, μίλησε για το ματς με την Ξάνθη και χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς καλύτερη ομάδα, αλλά τόνισε πως πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο.

Ο Μιχάι Κόρχουτ μίλησε στην κάμερα της NOVA  για το ματς απέναντι στην Ξάνθη (20/10, 17:00).  Στις δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Άρη καλύτερη ομάδα, ενώ μίλησε και για το νέο του προπονητή.

Παράλληλα, ο αμυντικός των κίτρινων αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε με την εθνική Ουγγαρίας αλλά και για την «πληγή» της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κόρχουτ:

Για την έλευση του Ένινγκ, σημείωσε: «Τον ξέρω επειδή έχει προπονήσει στην Ουγγαρία. Δεν έχω παίξει εναντίον του αλλά γνωρίζω για αυτόν. Είχε επιτυχίες με την Βάσας. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για αυτόν. Ελπίζω και εγώ, όπως και όλοι, ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία».

Για το αν η Βάσας κάνει συχνά ότι έκανε με τον Ένινγκ: «Εύχομαι και εδώ με τον Άρη να πάμε τελικό κυπέλλου με τον προπονητή. Ήταν μεγάλη έκπληξη για την Βάσας. Έχει μεγάλη ιστορία αλλά πλέον δεν είναι τόσο καλή ομάδα. Ήταν έκπληξη αυτό που έκανε ο ίδιος με την Βάσας».

Σχετικά με το σημείωμα του Ιντέγε: «Το είδα στο instagram. Είμαι αμυντικός οπότε στην καριέρα μου έχω σκοράρει 5-6 γκολ στην πρώτη κατηγορία. Ήμουν πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την Εθνική ομάδα. Κερδίσαμε με αυτό το γκολ και έχουμε ακόμα ελπίδες να προκριθούμε».

Ερωτηθείς για το ότι η Ευρώπη μιλάει για αυτό το γκολ: «Το είδα αυτό σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εύχομαι κάτι αντίστοιχο και με τον Άρη».

Για την Ξάνθη: «Δεν ξεκινήσαμε γενικά καλά την σεζόν. Μετά από έξι αγώνες έχουμε πέντε βαθμούς. Δεχθήκαμε πράγματι πολλά γκολ. Δεν είναι καλό για την ομάδα αυτό. Δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις. Πρέπει να κερδίσουμε κόντρα στην Ξάνθη, ώστε να αρχίσουμε να μαζεύουμε γκολ από εδώ και πέρα».

Σχετικά με τα γκολ που δέχεται ο Άρης: «Όταν σκοράρουμε, είναι αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Όταν τα δεχόμαστε, το ίδιο».

Για το πως θα αλλάξει το παραπάνω: «Με την προπόνηση. Δεν είναι φυσιολογικό να δεχθούμε όσα γκολ έχουμε δεχθεί μέχρι στιγμής».

Για το μοτίβο που δέχεται γκολ ο Άρης: «Το 40% των γκολ είναι από αυτά που είπατε. Τις τελευταίες μέρες έχουμε δουλέψει τις αμυντικές στατικές φάσεις».

Για το πως περιμένει την Ξάνθη: «Είναι καλή ομάδα. Θυμάμαι ότι πέρσι κερδίσαμε εκεί με 0-1. Εδώ κερδίσαμε με 7-2 στο τελευταία παιχνίδι της σεζόν. Ξεκίνησαν καλά, με αυτοπεποίθηση και έχουν 15 βαθμούς. Στα χαρτιά είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο»

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι πολύ παράξενο για εμένα στην ομάδα. Έχουμε 16-17 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό. Δεν ξέρω πόσοι θα είναι οι φίλαθλοι της Ξάνθης. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα οι φίλαθλοι του Άρη, έστω και νοερά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ