Παναθηναϊκός : Έντονη κινητικότητα για Κουλιμπαλί, έτοιμος για προσφυγή ο Χουλτ

Παναθηναϊκός : Έντονη κινητικότητα για Κουλιμπαλί, έτοιμος για προσφυγή ο Χουλτ

Δύο ξένοι σύλλογοι ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Προχωράει επαφές με ενδιαφερόμενους ο Χουλτ, που ετοιμάζεται για προσφυγή μετά την άδεια των εορτών.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φέρουν χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού. Όχι πολλά, αλλά σίγουρα κάποια λεφτά που θα κρίνονταν απαραίτητα για την κατάσταση την οποία βιώνει ο σύλλογος.

Μάλιστα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με ξένους συλλόγους και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη δύο ομάδες (κάποιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ομάδες από το Βέλγιο) που ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι οι σύλλογοι να προσφέρουν δεν είναι περισσότερα από 400.000 ευρώ, ωστόσο ακόμα και ένα τέτοιο ποσό θα ήταν σημαντικό αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να καλύψει μέρος των υποχρεώσεών του.

Έτοιμος για προσφυγή ο Χουλτ

Την ίδια ώρα, ένας άλλος ακραίος μπακ της ομάδας, ο Νίκλας Χουλτ, είναι έτοιμος να προχωρήσει κατά τις ημέρες της άδειάς του τις συζητήσεις με συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και με την επιστροφή του να καταθέσει προσφυγή ώστε να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Οι πιέσεις του Νταλίν, ο οποίος είναι ο ατζέντης του, εξακολουθούν να είναι τεράστιες και μάλιστα ο Χουλτ έχει την ενημέρωση πως σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό θα είναι σε θέση να υπογράψει συμβόλαιο ακόμα και με διπλάσιες αποδοχές, αρκεί η ομάδα που θα του τις δώσει να μην αποζημιώσει και τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι για τον Σουηδό μπακ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ. Με τη διοίκηση Σαββίδη να καταθέτει επίσημη πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ