Μπρους: «Πάντα πίστευα ότι ο Ακπομ θα γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης»

Μπρους: «Πάντα πίστευα ότι ο Ακπομ θα γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Τσούμπα Ακπομ και εξήρε τις ικανότητές του 24χρονου στράικερ, τονίζοντας ότι πάντα πίστευα ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Ο Τσούμπα Άκπομ ήρθε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι από την Αρσεναλ και κατάφερε να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου.

Ο νεαρός άσος βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν και εκτόξευσε στα ύψη τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, μίλησε για τον 24χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ και τη συνεργασία τους στη Χαλ, τονίζοντας ότι πάντα πίστευε στις ικανότητες του Ακπομ και θεωρούσε ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να προβλέψεις, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή. Θυμάμαι όταν ήρθε στην Χαλ από την Άρσεναλ ο Τσούμπα Άκπομ.

Πίστευα ότι είχε τα πάντα για να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δυστυχώς η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως τα περιμέναμε. Τώρα παίζει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ κάνει καλές εμφανίσεις αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από αυτόν. Αυτό συμβαίνει με τους νεαρούς παίκτες δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ