Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς με Λοβέρα

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς με Λοβέρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά ενεργοποιεί τον Μαξι Λοβέρα και τον προορίζει για βασικό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ – Ο Αργεντινός ως «10άρι», με τους Ποντένσε και Σουντανί στα άκρα – Το δίλλημα για το δεξί άκρο.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν… Γολγοθά μπροστά του, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, με δύσκολους αντιπάλους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πλέον να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον ΟΦΗ και θα χάσει σίγουρα την τριάδα των παιχνιδιών που ακολουθεί, με την απουσία του 35χρονου να δημιουργεί έξτρα πονοκέφαλο στον Πορτογάλο τεχνικό.  Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Γάλλου και να καλύψει το κενό του, πρώτα από όλα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στον αγώνα με την κρητική ομάδα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Λοβέρα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα και συγκεκριμένα έπαιξε ως αλλαγή στον αγώνα του πρωταθλήματος με τη Λαμία και ως βασικός στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Champions League.

Τη δεδομένη στιγμή ο 20χρονος δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει το κενό του Βαλμπουενά, ενώ δίλημμα υπάρχει και για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, με τους Τοροσίδη και Γκασπάρ να διεκδικούν μία θέση, αφού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε εκτός αποστολής, καθώς μόλις χθες επέστρεψε από την Νορβηγία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πορτογάλος μπακ δεν έχει ακόμα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και δούλευε στις προπονήσεις για να φτάσει στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες», με τον Σα να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Αβραάμ και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Κούτρης, με τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στα χαφ. Οι Σουντανί και Ποντένσε θα είναι στις δύο πτέρυγες και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς,  ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ