Αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γκιγιέρμε

Αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός μετά από την ανανέωση με τον Ποντένσε, έχει ως επόμενο στόχο να πράξει το ίδιο και με τον Γκιγιέρμε, με την παρουσία του μάνατζερ του στην Αθήνα να σηματοδοτεί εξελίξεις.

Ο Γκιγιέρμε ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και γρήγορα έπεισε για την αξία του καταλαμβάνοντας θέση βασικού στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ είναι κομβικός για τον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων και άπαντες στο Λιμάνι έχουν την καλύτερη γνώμη για τα προσόντα και την ποιότητά του.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα (46 συμ/7 γκολ) και η παρουσία του στο Champions League, όπως είναι λογικό έχουν ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με αρκετές ομάδες να ακούγεται πως τον παρακολουθούν, κυρίως από τη πατρίδα του, ενώ το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέρριψε εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Το συμβόλαιο του 28χρονου με τον Ολυμπιακό λήγει το 2021 και οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να δράσουν όπως ακριβώς και με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Θέλουν να προβούν σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του ώστε να διασφαλίσουν την παραμονή του παίκτη ή ακόμα και ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί σε περίπτωση που κατατεθεί για τον ποδοσφαιριστή κάποια επίσημη πρόταση στο μέλλον.

Εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει η παρουσία του Γκιγιέρμε στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα. Θα βρεθεί στην Αθήνα με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League και σίγουρα θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή οι δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ