Ολυμπιακός: «Οχι» σε πρόταση-μαμούθ για Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: «Οχι» σε πρόταση-μαμούθ για Γκιγιέρμε

To10.gr γράφει για την τεράστια πρόταση που απέρριψε ο Ολυμπιακός για τον Γκιγιέρμε από ομάδα της Σαυδικής Αραβίας. Η ειλημμένη απόφαση για τον βασικό κορμό. Σε ποια ομάδα κλείνει ο Μεχντί Ζεφάν.

Αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις του Ολυμπιακού την περασμένη χρονιά. Ενας παίκτης που κόστισε σχεδόν 3.000.000 € στους Ερυθρόλευκους, αλλά αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ότι η αξία του όχι μόνο ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο ποσό, αλλά και είναι πολύ μεγαλύτερη. Με τον Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες -περί ου ο λόγος- να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, με 33 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ. Αλλά με την πραγματική του προσφορά στον Ολυμπιακό, να μην αποτυπώνεται στους αριθμούς.

Βεβαίως, η αξία αποτυπώνεται. Στους αριθμούς που έχουν να κάνουν με τα… ευρώ. Με τις προτάσεις που έχουν φτάσει για χάρη του στα γραφεία του Ολυμπιακού. Με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες, μετά την πρόταση των 8.000.000 € που είχαν απορρίψει τον Ιανουάριο, είπαν ακόμη ένα ηχηρό «όχι» και σε προσφορά-μαμούθ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο.

Δημοσίευμα του βραζιλιάνικου «Terra», ανέφερε ότι η Σάντος αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Γκιγιέρμε, καθώς είναι ακριβός και δεν μπορεί να τον αγοράσει. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, σημειώνοντας πως ο εκπρόσωπός του «βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του Αραβικού κόσμου». Συζητήσεις που φέρεται να έγιναν με τον μάνατζέρ του, αλλά όταν μεταφέρθηκαν στον Ολυμπιακό, μπήκε στοπ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που ζήτησε τον Γκιγιέρμε προσέφερε ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ. Ποσό που δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά λέγεται πως ήταν πολύ μεγαλύτερο από εκείνο του Ιανουαρίου. Πρόταση που δεν έγινε δεκτή από τους Πειραιώτες. Καθώς δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν τον βασικό τους μέσο. Τον οποίο υπολογίζουν κανονικά για τη νέα χρονιά και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του ερυθρόλευκου οικοδομήματος.

Στόχος του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι να διατηρήσει απαράλλαχτο τον βασικό κορμό του, με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, δεν σκοπεύει να δώσει κανέναν από τους βασικούς του παίκτες, πέρα από εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις, αλλά και με πολύ μεγάλα ποσά.

* Ο ατζέντης του Γκιγιέρμε, σε επικοινωνία με to10.gr, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον πελάτη του, πως ο Γκιγιέρμε είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και πως δεν σκέφτεται τίποτε άλλο. Αλλά φρόντισε να μην διαψεύσει την πληροφορία για το «όχι» του Ολυμπιακού σε μεγάλη πρόταση για τον Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία ο διεθνής Αλγερινός δεξιός μπακ, Μεχντί Ζεφάν, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν, είναι μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ και όχι του Ολυμπιακού. Μάλιστα, λέγεται ότι σύντομα είναι πιθανό οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε «γάμο». Επίσης, λέγεται ότι ο Αλφα Σεμέδο έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ρέντινγκ. Εάν αυτό αλλάξει ή δεν επιβεβαιωθεί, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για τον 23χρονο μέσο της Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ