Παναιτωλικός- ΑΕΛ 2-2

Παναιτωλικός- ΑΕΛ 2-2

Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, με τον Μάκη Χάβο να μην συνδυάζει την επιστροφή του, με την πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, με τον Μάκη Χάβο να μην συνδυάζει την επιστροφή του, με την πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αποπομπή του Λουίς Κάστρο και η επιστροφή του Μάκη Χάβου έπειτα από 4 και πλέον χρόνια στον Παναιτωλικό, δεν έφερε και την πολυπόθητη νίκη για τους Αγρινιώτες, με τον Μόρα να χαρίζει στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή, αλλά το ματς κόλλησε στο «χ».

Το ματς

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προηγήθηκε στο 27′, όταν σε στημένη φάση, ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 1-1, επτά λεπτά αργότερα.

Σκόρερ ο Ντίας με κοντινό πλασέ, «κεραυνοβολώντας» τον Κρίστινσον. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, σε ένα ματς μοιρασμένο, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ωραίο ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε την πλήρη ανατροπή, με τον Μπαΐροβιτς, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ ύστερα από ωραίο κοντρόλ και δυνατό σουτ.

Εκεί που ο Παναιτωλικός πίστεψε ότι θα πετύχαινε την πρώτη του νίκη, εμφανίστηκε ο Μόρας και χάλασε τη γιορτή. Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή έξοδο του Γιαννακόπουλου και με κεφαλιά έγραψε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το δεκάρι: Ο Βαγγέλης Μόρας στα 38 του χρόνια συνεχίζει να είναι καταλυτικός για την ομάδα του. Αυτή τη φορά εκτός από τις ηγετικές του ικανότητες στην άμυνα, «χάρισε» με δικό του γκολ την ισοπαλία στην ΑΕΛ. Μάλιστα και στο πρώτο γκολ ήταν εκείνος που πήρε την πρώτη κεφαλιά, για να σκοράρει ο Μιχαήλ.

Το κλειδί: Η γρήγορη αντίδραση της ΑΕΛ στο 2-1. Την ώρα που ο Παναιτωλικός είχε πετύχει την πλήρη ανατροπή και δεν είχαν κοπάσει οι πανηγυρισμοί, η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 2-2, ρίχνοντας την ψυχολογία των γηπεδούχων.

Στον πάγκο: Ο Νούνιτς. Ο Σέρβος φορ της ΑΕΛ ήταν ακύνδινος και με λίγα λόγια εκτός ματς. Δικαιολογημένα λοιπόν έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα, όντας αρνητικός. Τον συναγωνίζεται ο Γιαννακόπουλος για την λαναθασμένη του έξοδο στο γκολ του Μόρα στο 81′.

Γιατί κόουτς: Ο Μάκης Χάβος έκανε πολύ σωστές αλλαγές βοηθώντας την ομάδα του. Ο Μπαΐροβιτς μάλιστα αμέσως μετά την είσοδό του πέτυχε και το γκολ. Το πρόβλημα είναι ότι μετά το γκολ του Σέρβου, θα έπρεπε να παγώσει κάπως το ρυθμό ο κόουτς των Αγρινιωτών, αλλά είχε πραγαμτοποιήσει ήδη τις τρεις αλλαγές του. Όσο για τον Μιχάλη Γρηγορίου, θα μπορούσε να περάσει πιο πριν στον άξονα τον Φατιόν, ο οποίος βοήθησε πολύ στη μεσαία γραμμή της ομάδας από την ώρα που μπήκε.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74’ Ρομάν), Αριγίμπι (55’ Ντουάρτε), Μοράρ (77’ Μπαϊροβιτς)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46’ Ντάουντα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ