Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος επισκέφτηκε την αποστολή!

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος επισκέφτηκε την αποστολή!

Μετά από περίπου τρία χρόνια, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού την παραμονή ενός παιχνιδιού! Αιφνιδιασμός για τους περισσότερους παίκτες, είχε τετ-α-τετ με τον Δώνη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Γιάννης Αλαφούζος, reloaded… Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε αιφνιδιαστικά να αποπέμψει τον Νίκο Νταμπίζα, χωρίς να συζητήσει με τους συνεργάτες του. Κατόπιν, ο εφοπλιστής συναντήθηκε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον μάνατζερ του και συμφώνησαν για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του 22χρονου εξτρέμ.

Για όσους αμφέβαλλαν ότι ο Αλαφούζος επανέκαμψε στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, η κίνηση του το βράδυ του Σαββάτου (19/10) διέλυσε κάθε αμφιβολία… Διότι ήταν κάτι το οποίο είχε τρία χρόνια να πράξει.

Παραμονή του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εμφανίστηκε ενώπιον των ποδοσφαιριστών, τους καλησπέρισε και ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Οι παίκτες ήταν έκπληκτοι, αφού οι περισσότεροι συνάντησαν για πρώτη φορά τον άνθρωπο ο οποίος τους πληρώνει. Ακόμα και οι παλαιότεροι του ρόστερ δεν είχαν προλάβει τις εποχές που ο Αλαφούζος μετέβαινε συχνά στο «Καλαφάτης» ή στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα.

Ο Αλαφούζος δεν είπε κάτι περισσότερο, είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Γιώργο Δώνη, συνομίλησε για λίγο με τους Κώστα Κωνστάντο και Δημήτρη Σαραβάκο και έπειτα, αποχώρησε. Πλέον, το επόμενο ερώτημα είναι αν θα δούμε τον Αλαφούζο στο ΟΑΚΑ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ