Πανιώνιος: Λαϊκά δικαστήρια στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος: Λαϊκά δικαστήρια στη Νέα Σμύρνη

Η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα αποδοκίμασαν έντονα τον Νίκι Παπαβασιλείου και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και μετά από 7 αγωνιστικές όχι μόνο δεν έχει ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται στο -2!

Οι Κυανέρυθροι ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με -6, λόγω της ποινής που τους είχε υποβληθεί μετά τη μη αδειοδότησής τους και μετά από 7 ματς βρίσκονται στο -2, με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο να είναι απογοητευτική και να προκαλεί αντιδράσεις.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι Αρκάδες έφυγαν με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη, αφήνοντας πίσω τους… συντρίμμια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του Πανιωνίου που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα τον Νίκι Παπαβασιλείου και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αδυνατούν να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Εντονες αποδοκιμασίες, βαριές κουβέντες και λαϊκά δικαστήρια στην Νέα Σμύρνη, με τον κόσμο να κριτικάρει τον Κύπριο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η ήττα όπως είναι λογικό προκάλεσε κατήφεια και απογοήτευση και στους παίκτες του Πανιωνίου.

Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μάζεψε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους μιλούσε προσπαθώντας να τους ενθαρρύνει. Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Πανιώνιο,  ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή πηγαίνει στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ