Ενινγκ: «Παίξαμε έξυπνα, από ατυχία δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ»

Ενινγκ: «Παίξαμε έξυπνα, από ατυχία δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ»

Ο Γερμανός προπονητής του Αρη μίλησε για τη νίκη επί της Ξάνθης και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Ικανοποιημένος για τη νίκη και αισιόδοξος για τη συνέχεια δήλωσε ο Μίχαελ Ενινγκ, μετά τη νίκη του Αρη στην Ξάνθη με 1-0, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά, έπαιξε έξυπνα, δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Αρχικά, είπε για το ματς: «Παίξαμε για 90 λεπτά συγκεντρωμένα. Δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε πολλές φάσεις, είναι αρνητικό, γιατί δεν καθαρίσαμε νωρίς το ματς. Είμαι ευχαριστημένος, ήταν ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα».

Για το αν είδε πράγματα που ζήτησε από την ομάδα του αυτή την εβδομάδα: «Σίγουρα ο χρόνος ήταν μικρός και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλαμε το μηδέν παθητικό και το πετύχαμε. Δεν άλλαξα την ενδεκάδα, ήθελα να δείξω εμπιστοσύνη σε αυτή τη ομάδα. Για αρχή είναι όλα καλά, σίγουρα θέλουμε πολλά να αλλάξουμε».

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές: «Ο Κόρχουτ είχε μία ζαλάδα, ήταν έτοιμος να καταρρεύσει, ήθελα να τον προφυλάξω. Για τον Φέτφα είχε μία ενόχληση, ήθελα να τον προφυλάξω όμως για να γλιτώσουμε κάτι πιο σοβαρό».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Άρη: «Eιμαι ικανοποιημένος που δημιουργήσαμε αυτές τις ευκαιρίες, παίξαμε έξυπνα, αλλά από εκεί και πέρα είναι ατυχία που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ. Ειδικά στην προσπάθεια του Ιντέγε, το ψαλιδάκι, ήταν μια εξαιρετική επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ».

Για τον Τόνσο που ήταν έτοιμος να μπει στο ματς αλλά δεν έπαιξε: «Θέλαμε να κάνουμε μία επιθετική αλλαγή σε εκείνο το σημείο, αλλά δύο παίκτες μας έλεγαν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Ο Τόνσο το δέχθηκε δίχως πρόβλημα και έτσι μπήκε ο Σόουζα»

Για όσους έπαιξαν σήμερα: «Το αποτέλεσμα μου δίνει μία μεγάλη σιγουριά, αλλά έχουμε σε πολλές θέσεις δύο ισάξιους παίκτες. Μπα και Λάρσον έδωσαν μία ιδιαίτερη ώθηση στην ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στα χέρια μου και είμαι αισιόδοξος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ