Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παναθηναϊκός: Καμιά ανατροπή με τους «κομμένους», δεν υπολογίζονται απ’ τον Δώνη

Η αποχώρηση του Νταμπίζα δεν αλλάζει τα δεδομένα για Μουνιέ, Τζανδάρη, Οικονόμου και Αρμενάκα, που παραμένουν εκτός πλάνων του Δώνη. Ξεκινάει επαφές για λύσεις των συμβολαίων ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Καμιά ανατροπή με τους «κομμένους», δεν υπολογίζονται απ’ τον Δώνη | to10.gr

Το ξεκαθάρισε ο Δώνης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Οι “κομμένοι” έχουν λήξει από την ομάδα, μην το συγχέετε με τον Νταμπίζα». Και έβαλε τέλος μια και καλή στις φήμες που προέκυψαν και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να αλλάζει στάση απέναντι σε Μουνιέ, Τζανδάρη, Οικονόμου και Αρμενάκα, που είναι εκτός πλάνων του Έλληνα προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχοντας ως παράδειγμα την ανατροπή στην περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, κάποιοι θεώρησαν πως το ίδιο μπορεί να γίνει και με τις τέσσερις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, ο Δώνης είναι ανένδοτος εδώ και καιρό και δεν πρόκειται να κάνει πίσω για κανέναν.

Μέσα στην εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές του Παναθηναϊκού με τους ατζέντηδες των παικτών ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Διότι αυτή τη στιγμή… κάθονται και πληρώνονται. Και ο Παναθηναϊκός δίνει κοντά στο εκατομμύριο (μεικτά) αφού δεν κατάφερε να τους λύσει τα συμβόλαια.

Ποιος θα κάνει τις επαφές. Πιθανότατα ο Κωνστάντος, ίσως και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος όπως έχουμε επισημάνει προχωράει πλέον σε κινήσεις που δείχνουν πως έχει πάρει πάνω του πολλά θέματα.