ΠΑΟΚ: Το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του

ΠΑΟΚ: Το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Λαμίας, πετυχαίνοντας τα τρία του τέρματα μέχρι το 11ο λεπτό και ξεπερνώντας την επίδοση του Ιανουαρίου του 2014, στο 4-1 εναντίον της Βέροιας.

Ιστορική χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία, με τον Δικέφαλο του Βορρά να «καθαρίζει» την νίκη από τα πρώτα έντεκα λεπτά της αναμέτρησης, φτάνοντας στο τελικό 3-0.

Τα γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς στο 2ο λεπτό, του Δημήτρη Λημνιού στο 6’και του Κάρολ Σφιντέρσκι στο 11’ συνιστούν νέο ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» σημείωσε το πιο γρήγορο 3-0 στην ιστορία του, καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχε πετύχει τρία γκολ στα πρώτα 11 λεπτά μιας αναμέτρησης.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα τρία γκολ που είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ σ’ ένα παιχνίδι κόντρα στη Βέροια τον Ιανουάριο του 2014 (24/1/14), με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 4-1.

Τότε, είχαν περάσει 13 λεπτά όταν οι Ολίσε (1’), Μαντούρο (5’) και Σαλπιγγίδης (13’) είχαν πετύχει τα τρία γκολ. Ήταν η σεζόν 2013- 2014, με τον ΠΑΟΚ να έχει στον πάγκο του τον Ολλανδό Χουμπ Στέφενς. Πλέον η επίδοση αυτή καταρρίφθηκε κατά δύο λεπτά και από ό,τι φαίνεται δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε για πρώτη φορά σε ματς φέτος, σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Στα προηγούμενα 10 επίσημα παιχνίδια του, το σύνολο του Άμπελ Φερέιρα είχε δεχτεί γκολ, με κάποια να στοιχίζουν βαθμούς ή προκρίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ