Έρχεται κύμα ανανεώσεων στον Άρη

Έρχεται κύμα ανανεώσεων στον Άρη

Τη συνέχεια της ομάδας που χτίζεται εδώ και δύο χρόνια θέλουν να εξασφαλίσουν στον Άρη, με τις ανανεώσεις πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Με το φλέγον θέμα της εύρεσης προπονητή να έχει φύγει από την ατζέντα, μετά την πρόσληψη του Μίχαελ Ένινγκ, στον Άρη βάζουν πλώρη για το επόμενο σημαντικό κομμάτι όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας που διαμορφώνεται από την περσινή σεζόν. Η ομοιογένεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε μια ομάδα να αποδίδει σταθερά και σε υψηλό επίπεδο και στον Άρη φαίνεται όχι μόνο να το γνωρίζουν αλλά και να το επιδιώκουν.

Ο Ένινγκ μπορεί να ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου για να καταφέρει να έχει εμπεριστατωμένη άποψη για το ρόστερ του, όμως στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για τα λεγόμενα «βαριά» χαρτιά της ομάδας, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2020.

Πρόκειται για τον βράχο της άμυνας, Φραν Βέλεθ (33 συμ/3 γκολ), τον πολυσύνθετο χαφ, Χαβιέ Ματίγια (42συμ/5 γκολ/6 ασίστ), τον άτυχο πέρσι αλλά βιρτουόζο μεσοεπιθετικο Μπρούνο Γκάμα (22συμ/4 γκολ/1 ασίστ), το επιθετικό πολυεργαλείο Νικολά Ντιγκινί (41 συμ/14 γκολ/6 ασίστ) και τον βασικό μέχρι και τον τραυματισμό του, Χουλιάν Κουέστα (38 συμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ