Μποκανί: «Μου είχε κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ…»

Μποκανί: «Μου είχε κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ…»

Ο θηριώδης επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βελγική ιστοσελίδα τόνισε ότι ο Λάζλο Μπόλονι την εποχή που βρισκόταν στον ΠΑΟΚ του είχε προτείνει να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην αποκάλυψη ότι ο Λάζλο Μπόλονι του είχε κάνει πρόταση να παίξει στον ΠΑΟΚ, όταν ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν στον πάγκο του Δικεφάλου, προχώρησε ο Ντιεμερσί Μποκανί.

Ο θηριώδης επιθετικός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος του πρότεινε να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Την εποχή που ήταν στον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπολόνι (2011-2012) ο Ντιεμερσί Μποκανί είχε πάει στην Αντερλεχτ, αλλά είχε δοθεί ως δανεικός στην Βόλφσμπουργκ. Λίγο καιρό αργότερα στη γερμανική ομάδα πήγε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Λάζλο είναι σαν ένας πατέρας σε μένα, όταν πήγε να προπονήσει τον ΠΑΟΚ μου έκανε πρόταση να παίξω στη Θεσσαλονίκη, αλλά αρνήθηκα. Διατηρώ πάντα επαφές μαζί του. Αν με καλέσει για ένα ποτό και μια κουβέντα, θα το κάνω».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μποκανί αγωνίζεται πλέον στο Βέλγιο με τη φανέλα της Αντβέρπ, στην οποία μετακόμισε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018, ενώ προηγούμενως αγωνιζόταν στην Ουκρανία με την Ντιναμό Κιέβου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ