Άρης: Πειθαρχική δίωξη για τα χρήματα των διαιτητών – «Δεν πληρώνουμε όποτε θέλει η ΕΠΟ»

Άρης: Πειθαρχική δίωξη για τα χρήματα των διαιτητών – «Δεν πληρώνουμε όποτε θέλει η ΕΠΟ»

Σε απολογία κλήθηκε ο Άρης από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας. «Πληρώνουμε κανονικά πριν απ' τα ματς και όχι όποτε θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ», η απάντηση της ΠΑΕ.

Απολογούμενος θα βρεθεί ο Άρης λόγω… διαιτητών. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας κάλεσε τον Άρη σε απολογία, αφού του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για παραβίαση του άρθρου 12 του ΚΑΠ.

Ο λόγος είναι το γεγονός πως δεν έχει καταβάλει εγκαίρως τα χρήματα για τις διαιτησίες του Οκτωβρίου. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα οι ομάδες να δίνουν τα χρήματα από τους εντός έδρας αγώνες για την πληρωμή των διαιτητών, με τον Άρη να μη δίνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου τα χρήματα για τα ματς με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό. Δηλαδή ένα ποσό 16.000 ευρώ.

Η δίωξη ασκήθηκε στις 15 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν είχαν καταβληθεί χρήματα, με τον Άρη να κινδυνεύει με πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει. Και αν δεν το καταβάλει εντός 30 ημερών από την έκδοση της απόφασης, θα κινδυνεύει με αφαίρεση ενός βαθμού.

Στον Άρη, πάντως, αναμένεται να καταβάλλουν κανονικά τα χρήματα και να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Και αυτό που σχολίαζαν από την ΠΑΕ ήταν το εξής:

«Δεν υφίστανται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Άρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος.

Αν το πρόβλημα είναι ο Άρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη.

Απορούμε πραγματικά πως ο κος Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει  επιλεκτικά τη δουλειά του αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την travel plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. Τσιμουδιά γι’ αυτά…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ