Τσιλιανίδης: «Ευχαριστώ συμπαίκτες και κόσμο, τώρα νίκη με την Ξάνθη»

Τσιλιανίδης: «Ευχαριστώ συμπαίκτες και κόσμο, τώρα νίκη με την Ξάνθη»

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ευχαρίστησε συμπαίκτες και κόσμο για τη ανάδειξη του σε MVP του Σεπτεμβρίου και έδωσε σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αναδείχθηκε MVP του Σεπτεμβρίου για τον ΟΦΗ για το μήνα Σεπτέμβριο.

Ο 25χρονος εξτρέμ ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ τόσο για την παρουσία του στο γήπεδο, όσο και για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του μήνα, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοσμά Τσιλιανίδη:

«Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που ήρθα με έχει αγκαλιάσει. Λαμβάνω πολλή αγάπη και πολλά μηνύματα καθημερινά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Από τη δική μου την πλευρά, σίγουρα πρέπει να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον κόσμο ο οποίος με ψήφισε αλλά και στους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο.

Στόχος είναι να συνεχίσουμε δυνατά, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να είμαστε ακόμα πιο βελτιωμένοι, κι εγώ και η ομάδα. Σίγουρα κρατάμε κάποια στοιχεία, και θετικά αλλά και αρνητικά. Στο τακτικό κομμάτι πήγαμε πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, σε κάποια άλλα κομμάτια όχι τόσο. Κρατάμε τα θετικά, θέλουμε να τα εξελίξουμε ακόμα περισσότερο και για τα αρνητικά χρειάζεται να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας.

Μας ικανοποιεί ότι παρά το ότι χάσαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, όλοι μας λένε για την προσπάθεια και την εμφάνιση που κάναμε. Το κρατάμε αυτό και τώρα στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, στην έδρα μας. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα γιατί είναι πολύ αποτελεσματική. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η δική μας απόδοση κι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και που έχουμε δείξει όλον αυτόν τον καιρό ότι είμαστε θεωρώ ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει, δηλαδή τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ