Μπέος: «Τον μαζεύουν από τα κλαμπ τον Ουάρντα»

Μπέος: «Τον μαζεύουν από τα κλαμπ τον Ουάρντα»

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι ο Βόλος επενδύει σε δανεικούς παίκτες, που είναι μικροί και έχουν να δώσουν πολλά, παρά σε παίκτες τύπου Ουάρντα που τον μαζεύουν από τα κλαμπ!

Τους λόγους για τους οποίους ο Βόλος επέλεξε να στηριχθεί σε νεαρούς παίκτες αντί για παίκτες τύπου Ουάρντα εξήγησε ο Αχιλλέας Μπέος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα της Θεσσαλίας «επενδύει σε δανεικούς παίκτες που είναι μικροί και έχουν να δώσουν πολλά παρά σε παίκτες τύπου Ουάρντα που τον μαζεύουν από τα κλαμπ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Τόρες, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του Βόλου και είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Τόρες, για παράδειγμα, τον απέκτησε η Μπενφίκα πέρυσι για 3,5 εκατομμύρια. Δεν νομίζω Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να έχουν Τόρες στην ομάδα τους.

Εμείς δίνουμε 90 χιλιάδες για τον συγκεκριμένο παίκτη και ο Ολυμπιακός πολλά περισσότερα για έναν παρόμοιο ποδοσφαιριστή τον Ποντένσε. Ο Βόλος πριν πάρει τους δανεικούς του ΠΑΟΚ, πήγε στην Γενεύη τμήμα σκάουτινγκ για να τους αξιολογήσουν που έπαιζαν εκεί τουρνουά.

Επενδύει σε δανεικούς παίκτες που είναι μικροί και έχουν να δώσουν πολλά παρά σε παίκτες τύπου Ουάρντα που τον μαζεύουν από τα κλαμπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ