Παναθηναϊκός: Χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση – Τα πλάνα του Δώνη

Παναθηναϊκός: Χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση – Τα πλάνα του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα. Ποιοι αναμένεται να είναι οι εκλεκτοί του Δώνη.

Χωρίς νέα προβλήματα, εκτός από τα γνωστά του Γιόχανσον και του Κότσαρη, οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Εκτός από τους δύο, ο Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Ινσούα, με τον Χατζηθεοδωρίδη να είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Στα δεξιά, το προβάδισμα το έχει ο Ζοάο Νούνες, χωρίς να αποκλείεται πάντως να δούμε και τον Αποστολάκη, ενώ οι υπόλοιποι στην άμυνα θα είναι ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ, έχοντας τον Διούδη στα γκολπόστ.

Από ‘κει και πέρα, ο Κουρμπέλης με τον Δώνη θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Ζαχίντ μπροστά τους και οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα αγωνιστούν στα άκρα. Στην επίθεση, ο Μακέντα που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς έχει το προβάδισμα έναντι του Καμπετσή που είχε ξεκινήσει στο Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ