Φερράρι: «Κάναμε υπερπροσπάθεια, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Φερράρι: «Κάναμε υπερπροσπάθεια, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Ο αριστερός μπακ του Βόλου, Φράνκο Φερράρι μίλησε για την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του, λέγοντας πως η συμπαγής άμυνα του ΠΑΟΚ δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν.

Ο Βόλος υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στη Super League 1, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει 2-0 στο «Πανθεσσαλικό».

Ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων, Φράνκο Φερράρι, στάθηκε στην υπερπροσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Για την τέταρτη ήττα: «Έχουμε την αίσθηση ότι συμβαίνει αυτό και ειδικότερα αν εστιάσουμε στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες, κάναμε υπερπροσπάθεια κόντρα στις 2 μεγάλες ομάδες».

Για το ότι δεν σκόραρε ο Βόλος: «Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, διότι βρήκαμε και μια συμπαγή άμυνα μπροστά μας. Δεν μπόρεσα να ανέβω πολλές φορές, αφού ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά, έκανα 2-3 προσπάθειες αλλά δυστυχώς οι συμπαίκτες μου δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ».

Για την θέση της ομάδας στην βαθμολογία: «Η ομάδα δουλεύει σκληρά, ωστόσο αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μένει πολύ δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την δική του απόδοση σήμερα: «Έχω πολλά να δείξω ακόμα. Έχω κυρίως αμυντικά καθήκοντα αλλά ανεβαίνω συχνά στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθώ να συνεισφέρω και επιθετικά στην ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ