Ατρόμητος – Πανιώνιος 4-0

Ατρόμητος – Πανιώνιος 4-0

Μέσα σε ένα ημίχρονο ο Ατρόμητος... καθάρισε τον Πανιώνιο, αφού πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 3-0. Ο Ούμπιντες με γκολ για χάιλαϊτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Την πιο εύκολη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος απέναντι στον Πανιώνιο. Μια νίκη που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η ομάδα του Περιστερίου, όπως και ο προπονητής του, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είχε δει και πάλι την πίεση να συσσωρεύεται γύρω του μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Απέναντι σε έναν Πανιώνιο που παρά την αλλαγή προπονητή συνεχίζει να βγάζει ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο, οι Περιστεριώτες βρήκαν τον καλύτερο… σάκο του μποξ για να αφήσουν πίσω τα προβλήματά τους. Και τελείωσαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Ενα καταπληκτικό ημίχρονο για την ομάδα του Αναστασίου, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ και επί της ουσίας να δώσουν τέλος στην υπόθεση νίκη. Μόλις στο 16′ ο Ταλόχα μπήκε στην περιοχή, τσίμπησε την μπάλα, με τον Μασούρα να τον ανατρέπει και τον Μανούσο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 40′ κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Ο Βέλλιος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη την περιοχή, γύρισε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάλερμπ για το 2-0.

Με τον Τζήλο να δίνει εφτά λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους από το πρώτο μέρος. Στο 45’+5′ ο Ενσικουλού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-0, στένοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.

Διαχείριση και… ζωγραφιά από τον Ούμπιντες

Χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα και με διάθεση να προσφέρει ακόμα περισσότερο θέαμα στον κόσμο του, ο Ατρόμητος έκανε διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε ελεύθερο ποδόσφαιρο, έδωσε χώρους και στον Πανιώνιο, ο οποίος είχε 2-3 καλές στιγμές για να μειώσει.

Το χάιλάιτ του αγώνα, όμως, πρόσφερε ο Χαβιέ Ούμπιντες. Ο Αργεντινός μπήκε στο 60′ αντί του Ανδρούτσου και εννιά λεπτά αργότερα σημείωσε ένα γκολ – ζωγραφιά. Οι φιλοξενούμενοι του άφησαν χώρο κι εκείνος με ένα υπέροχο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να κάνει προσπάθεια, αλλά να είναι αδύνατον να βγάλει το σουτ.

To 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ατρόμητο να επιστρέφει στις νίκες και τον Πανιώνιο να μπαίνει ολοένα και πιο βαθειά στην κρίση και την εσωστρέφεια.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (60′ Ούμπιντες), Μπαένα (79′ Ρόσα), Ενσικουλού (72′ Ουγκράι), Μανούσος, Ταλόχα, Στρούγγης, Βέλλιος

Πανιώνιος: Μάλερμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιλουλής (46′ Δούμτσιος), Παπανικολάου (64′ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς (76′ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ