Μάντζιος: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών»

Μάντζιος: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών»

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Λαμία δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης από τον οποίο ηττήθηκε με 4-1 και έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε μόνο από στατικές φάσεις. Κατά τα άλλα ο Αστέρας δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία, σταθήκαμε πολύ καλά ως ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ήταν κρίσιμο το σημείο με τον Ρόμανιτς που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει αλλά δεχθήκαμε την κόκκινη κι έγιναν τα πράγματα δύσκολα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, έχουμε ποιότητα, πέρα από το πρόβλημα που δείξαμε στις στατικές φάσεις, ο Αστέρας δεν μας δημιούργησε προβλήματα ή πίεση. Κρατάμε την καλή εικόνα μέχρι την αποβολή ενόψει της συνέχειας τοιυ πρωταθλήματος.

Κάναμε λίγες προπονήσεις, δεν λέει τίποτα αυτό, μόλις γυρίσουν και τα υπόλοιπα παιδιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα και θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε τη Λαμία εκεί που πρέπει στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ