ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της ένατης αγωνιστικής της Superleague με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας και ο Αμπέλ Φερέιρα είδε με ικανοποίηση τον Ομάρ Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση. Αντίθετα οι Ζαμπά, Μαουρίσιο, Βαρέλα και Βέρνμπλουμ έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το διήμερο ρεπό μετά τη νίκη στο Βόλο έφερε την απαραίτητη πνευματική, αλλά και σωματική αποφόρτιση, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (03.11, 20:00). Από το πρωί της Τρίτης (29.10) ήρθε η ώρα για δουλειά.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Τούμπας, με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, την κατοχή της μπάλας και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο γκρουπ στην επόμενη προπόνηση.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο δούλεψε κι αυτός ατομικά, όπως και οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ .Την Τετάρτη (29.10) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ