Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης με την ενωτική του ομιλία χθες στο Κορωπί έβγαλε προς όλους την πίστη του και την αισιοδοξία του πως θα αλλάξει η κατάσταση.

Ήθελε πολύ καιρό να μιλήσει σε όλη την ομάδα ο Δώνης. Κι όταν λέμε όλη την ομάδα δεν εννοούμε μονάχα τους ποδοσφαιριστές. Με αυτούς, άλλωστε, συζητά κάθε μέρα. Χθες μάζεψε άπαντες στο Κορωπί προκειμένου να τους δώσει να καταλάβουν πως δεν… περισσεύει κανείς. Πως ο καθένας, από το δικό του πόστο και το δικό του μετερίζι, είναι σημαντικός για τον σύλλογο.

Τους ευχαρίστησε για το γεγονός πως έβαλαν πλάτη στις καθυστερήσεις των πληρωμών και ήταν μια κουβέντα που οι υπάλληλοι δεν την ακούν συχνά. Τους είπε πως το πλάνο το οποίο είχε συμφωνήσει με Νταμπίζα και Αλαφούζο ήταν συγκεκριμένο και είναι χαρούμενος που τηρήθηκε, όπως είναι χαρούμενος και από τη δική τους στάση.

Και στη συνέχεια, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, έβγαλε ένα κλίμα συσπείρωσης. Για πρώτη φορά φέτος. Οι κουβέντες πως τους αγαπάει όλους, οι κουβέντες πως ίσως και ο ίδιος να έχει κάνει λάθη, είναι λόγια που δεν έχουν ειπωθεί ξανά τη φετινή σεζόν. Ο Δώνης επιλέγει να το κάνει σε μια περίοδο που οι δυσκολίες παραμένουν. Έπειτα από ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επί της ουσίας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού το παίρνει… πάνω του τώρα που έφυγε ο Νταμπίζας. Παίζει τον ρόλο και του τεχνικού διευθυντή. Ακόμα και τον ρόλο του προέδρου, αφού άνθρωπος από τη διοίκηση δεν έχει βρεθεί για να μιλήσει σε υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές με τον τρόπο που το έκανε ο Δώνης.

Η ομάδα έχει μπροστά της πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά το σημερινό παιχνίδι στην Πάτρα ακολουθεί την Κυριακή η Τούμπα και το επόμενο είναι και πάλι ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και ο Δώνης ξέρει πως σε αυτή την περίοδο… κανείς δεν περισσεύει. Θέλει να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση, να τους επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και πάνω απ’ όλα να πάνε όλοι σαν μια γροθιά σε αυτά τα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ