ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία ο Βαρέλα

Ο έμπειρος σέντερ μπακ ανεβάζει στροφές και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραυματίστηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και από τότε βρίσκεται στα «ασπρόμαυρα» πιτς. Ο έμπειρος σέντερ μπακ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Ο σέντερ μπακ του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα ανεβάζει ρυθμούς και βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστροφή του στη δράση. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο διεθνής άσος ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Μια εξέλιξη, που χαροποιεί τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θέλει να πάρει για να επιστρέψει στην κορυφή. Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Βαρέλα έχασε τα παιχνίδια με Λαμία (εντός) και Βόλο (εκτός), ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στους αγώνες με Παναθηναϊκό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).

Η αποθεραπεία του έμπειρου άσου πηγαίνει πολύ καλά και δεν αποκλείεται να προλάβει το ματς με την Λάρισα στις 24 Νοεμβρίου. Ο 31χρονος μέχρι πριν τον τραυματισμό του ήταν βασικό στέλεχος της «ασπρόμαυρης» άμυνας, πραγματοποιώντας 10 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ