Στον σύνδεσμο της Ξάνθης αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού

Στον σύνδεσμο της Ξάνθης αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Κουντούρη, Αγραφιώτη, Καραπαπά, Καρεμπέ και Γαβαλά στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ξάνθη από το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την τοπική ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι έγιναν δεκτοι με χειροκροτήματα από αρκετούς οπαδούς τους στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

Βράδυ της Παρασκευής, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Τάκη Αγραφιώτη, τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά, τον Αθλητικό Διευθυντή, Κριστιάν Καρεμπέ και τον διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκο Γαβαλά. Οι οπαδοί των Πειραιωτών υποδέχθηκαν με θέρμη τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή όλων των πινακίδων σήμανσης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και τοποθετήθηκαν καινούργιες για τη διευκόλυνση των φιλάθλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ