Πλατανιάς : «Ο Στάθης ψαχνόταν να φύγει από πριν»

Πλατανιάς : «Ο Στάθης ψαχνόταν να φύγει από πριν»

Ο Πλατανιάς τοποθετήθηκε ανεπίσημα για την αποχώρηση του Γιάννη Στάθη και το μήνυμα του στο Facebook που επακολούθησε αυτής, λέγοντας πως ο Έλληνας αμυντικός ήθελε να φύγει λόγω της κακής πορείας της ομάδας.

Ο Γιάννης Στάθης λίγες ημέρες πριν κατέθεσε προσφυγή και αποχώρησε από τον Πλατανιά, με τον Έλληνα αμυντικό να μεταγράφεται στον Απόλλωνα Σμύρνης του πρώην προπονητή του, Γιώργου Παράσχου.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του ο Στάθης δημοσίευσε το εξής μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook: «Ένας κύκλος έκλεισε. μια καινούργια εμπειρία ξεκινάει. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου τους προπονητές κ όσους συνεργάστηκα στην ομάδα του Πλατανιά. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ κ στους ανθρώπους του Πλατανιά που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και σίγουρα ξέρουν τους λόγους που αποχώρησα. Οι καλοί φίλοι δεν χάνονται και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο»

Ο Πλατανιάς τοποθετήθηκε, μέσω κύκλων του, για την αποχώρηση και το μήνυμα του Στάθη τονίζοντας πως του εύχονται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του και πως γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Όπως τονίζουν, μάλιστα, και ο ίδιος δεν άργησε να τους αποκαλύψει.

Στάθης: «Θα μιλήσω στο μέλλον για το θέμα»

To10.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος αυτή τη στιγμή. Τόνισε, όμως, πως θα μιλήσει στο μέλλον για όσα συνέβησαν, ούτως ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ