Οι φάσεις που «φωνάζει» ο Ολυμπιακός (vid)

Οι φάσεις που «φωνάζει» ο Ολυμπιακός (vid)

Τα λάθη του Διαμαντόπουλου στο ματς με την Ξάνθη προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού – Ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Ελ Αραμπί, ένα χέρι του Μουλέν πάνω στη γραμμή του τέρματος και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα συνθέτουν το παζλ της διαιτησίας του διεθνούς ρέφερι στα Πηγάδια.

Πολλά και σοβαρά λάθη έκανε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής ρέφερι δεν έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών σε γκρέμισμα του Ελ Αραμπί από τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας στο 62’, άφησε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων ατιμώρητο και έκλεισε τα μάτια σε χέρι του Μουλέν πάνω στη γραμμή, αλλά και σε χέρι του Σόσα έξω από την περιοχή του Κάρλος Αμπάντ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ομάρ προωθήθηκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σόσα, αλλά ο διαιτητής δεν συγκινήθηκε και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και του πάγκου του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στα Πηγάδια. Ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες, ο Σουντανί πήγε να διεκδικήσει την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Κοβάσεβιτς και πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Αμπαντ και ο Μουλέν που ήταν στο δοκάρι την βρήκε με το χέρι. Και πάλι όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας και πάλι την οργή των Ερυθρόλευκων. Μια φάση στην οποία φέρει ευθύνη και ο VAR, που δεν ειδοποίησε για την παράβαση.

Στο 52’ ο Σουντανί ανατράπηκε έξω από την μεγάλη περιοχή της Ξάνθης από τον Σόσα, με τον ρέφερι να δίνει επιθετικό φάουλ, καθώς μετά την πτώση του ο Αλγερινός έπιασε την μπάλα με τα χέρια. Το φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού μετετράπη αυτομάτως σε φάουλ υπέρ της Ξάνθης. Ο… ταχυδακτυλουργός Διαμαντόπουλος το έκανε και αυτό.

Στο 61’ ο Λισγάρας γκρέμισε τον Καμαρά έξω από την περιοχή, αλλά και πάλι ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Μια φάση πεντακάθαρη, στην οποία ο αμυντικός της Ξάνθης πέφτει με δύναμη πάνω στον μέσο του Ολυμπιακού, αλλά για τον Διαμαντόπουλο δεν υπήρχε τίποτα.

Ένα λεπτό αργότερα ο διεθνής ρέφερι τερμάτισε το κοντέρ με τα λάθη, όταν δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε από τον Αμπάντ στον Ελ Αραμπί. Ο πορτιέρο της Ξάνθης χτύπησε με το γόνατο και στη συνέχεια στο πρόσωπο τον επιθετικό του Ολυμπιακού, τον γκρέμισε, όμως, ο Διαμαντόπουλος δεν συγκινήθηκε και δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Και σε αυτή τη φάση φέρει ευθύνη ο VAR, ο οποίος δεν ειδοποίησε τον ρέφερι για τη ανατροπή του Μαροκινού επιθετικού από τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας.

Δείτε τις φάσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ