Ίνγκασον: «Δείξαμε χαρακτήρα, είμαστε μια ομάδα που αρνείται να χάσει»

Ίνγκασον: «Δείξαμε χαρακτήρα, είμαστε μια ομάδα που αρνείται να χάσει»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ αρνείται να χάσει, ενώ σχολίασε και τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σβέριρ Ίνγκασον σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι αρνείται να χάσει.

Παράλληλα, ο Ισλανδός αμυντικός του Δικεφάλου του βορρά τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τις λεπτομέρειες του ματς με το τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δραματικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες ενώ το γκολ που σημείωσε η αντίπαλη ομάδα, ήταν κόντρα στην ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με την ομάδα να αντιδράει πολύ καλά, ακόμα και μετά το 1-2 στο 87′ λεπτό. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αλλά δείξαμε χαρακτήρα και είμαστε μια ομάδα που αρνείται να χάσει».

Για τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού: «Πάντα οι λεπτομέρειες κρίνουν έναν αγώνα. Ήμουν κοντά να πετύχω γκολ αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε την προσπάθεια μου. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και πίεζε αλλά τελικά δεχθήκαμε εμείς το γκολ. Δείξαμε χαρακτήρα, δεν το βάλαμε κάτω και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε την ανατροπή. Αυτή η εικόνα στο τέλος του αγώνα, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος: «Είμαστε ακόμα αρχές Νοεμβρίου. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς. Υπάρχουν και τα play off. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε έτσι. Στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ