Όλα τα γκολ (2-2) της Τούμπας (vids)

Όλα τα γκολ (2-2) της Τούμπας (vids)

Δείτε πως διαμορφώθηκε το 2-2 στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας – Τα γκολ των Ζαχίντ, Μακέντα, Βιεϊρίνια και το πέναλτι-φάντασμα.

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το διπλό στην Τούμπα, καθώς προηγήθηκε στο 87’ 1-2 με τον Μακέντα, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90+11’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ένα πέναλτι-φάντασμα, το οποίο έκανε δώρο στους Ασπρόμαυρους ο Σλοβάκος διαιτητής του αγώνα.

Οι Πράσινοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 44’ με τον Ζαχίντ, μετά το λάθος του Κρέσπο. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έκλεψε την μπάλα μετά το γύρισμα του Κρέσπο και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι Ασπρόμαυροι ισοφάρισαν στο 66’ με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο μπακ του Δικεφάλου να σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Τριφυλλιού.

Το 1-2 έγινε με τον Φεντερίκο Μακέντα στο 87’, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να σκοράρει σε μία υποδειγματική αντεπίθεση. Όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα φύγει με το διπλό από την Τούμπα, αλλά ο Σλοβάκος έδωσε ένα πέναλτι-φάντασμα στο 96’, παρότι είχε δώσει πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Ο Βιεϊρίνια το εκτέλεσε εύστοχα στο 90+11’ και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Δείτε τα γκολ:

Και το πέναλτι – φάντασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ