Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τις επόμενες αντιδράσεις

Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τις επόμενες αντιδράσεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θα συζητήσουν για το νέο κρούσμα διαιτητικής αδικίας που υπέστη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα αναλύσουν τις κινήσεις τους. Τι συνέβη με τον Διούδη στη φυσούνα.

Αντικείμενο δίωρης διαβούλευσης αποτέλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, άρχισαν οι επικοινωνίες μεταξύ των στελεχών που ήταν παρόντα στην Τούμπα και του Γιάννη Αλαφούζου, για την πρώτη αντίδραση και τη σφοδρότητα που θα είχε.

Ο Αλαφούζος παρακολούθησε την αναμέτρηση και ήταν εκνευρισμένος με τις υποδείξεις του Σλοβένου διαιτητή Βίντσιτς, αλλά και με την ένταση που προκλήθηκε με τον Γιώργο Δώνη. Ο Αλαφούζος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκε και για το επεισόδιο στη φυσούνα σε βάρος του Σωκράτη Διούδη, καθώς και τη γενικότερη άσχημη αντιμετώπιση στο τέλος.

Η έκδοση της ανακοίνωσης και το περιεχόμενο της αναλύθηκε αρκετά από τους «πράσινους», αφού έπεσαν στο τραπέζι όλες οι απόψεις: από την πιο σκληρή εκδοχή μέχρι το σενάριο της απλής «διαρροής». Τελικά, προτιμήθηκε η μέση λύση, αφού η ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε επίσημα για τη διαιτησία και καυτηρίασε τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν παίκτες και προπονητές, αλλά απέφυγε να χρησιμοποιήσει οξύτατες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «πέσιμο» που δέχτηκε ο Διούδης στη φυσούνα της Τούμπας, εξόργισε περισσότερο απ’ όλα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, κάποιος από τους παριστάμενους πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από τον 26χρονο τερματοφύλακα και είχε απειλητικές διαθέσεις εναντίον του, αλλά τον σταμάτησαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Ωστόσο και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και ο Διούδης δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Στο μεταξύ, οι επόμενες ενέργειες του Παναθηναϊκού θα αποφασιστούν σήμερα (4/11). Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, αφού θεωρεί ότι η υπομονή που έχει δείξει, δεν έχει εκτιμηθεί από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός αδικείται στις περισσότερες δύσκολες φάσεις και οι διαιτητές δεν τον σέβονται. Πάντως, αν και πως ο Αλαφούζος θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις του, το ξέρει μόνο εκείνος και το περιβάλλον του και θα το καθορίσουν αρχής γενομένης από σήμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ