O Βιεϊρίνια ζήτησε συγνώμη για τους «τραμπουκισμούς» στη φυσούνα

O Βιεϊρίνια ζήτησε συγνώμη για τους «τραμπουκισμούς» στη φυσούνα

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε μάρτυρας της... κλωτσοπατινάδας στο γήπεδο της Τούμπας, την οποία κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη.

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε από το βράδυ της Κυριακής, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του, τραμπουκισμούς προς τους ανθρώπους της ομάδας εντός των αποδυτηρίων της Τούμπας και συγκεκριμένα στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς. Αντίδραση, φυσικά, δεν υπήρξε ούτε διάψευση από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ πλέον επιβεβαιώνεται πως ο Σωκράτης Διούδης δέχτηκε χυδαία επίθεση και άνθρωπος της ασφάλειας του ΠΑΟΚ επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του επειδή… έχει αγωνιστεί στον Άρη.

Ένα σκηνικό ζούγκλας στο γήπεδο της Τούμπας, απέναντι σε μια ομάδα που η φιλοξενία της από ανθρώπους της ΠΑΕ είναι άριστη προς όλους. Και κανείς ποτέ δεν έχει πει το παραμικρό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αντιμετωπίζονται αντίπαλοι ποδοσφαιριστές στο Ολυμπιακός Στάδιο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Κι όμως, οι παίκτες του Δώνη φαίνεται πως… πλήρωσαν το γεγονός ότι ήταν εμφανώς καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και αν δεν υπήρχαν τα σφυρίγματα του Σλοβένου διαιτητή και τα ανεξήγητα πέντε λεπτά καθυστερήσεων θα έσπαγαν το αήττητο 42 αγώνων του δικεφάλου. Και αυτή την ανωτερότητά τους την πλήρωσαν με επίθεση στη φυσούνα.

Μια επίθεση η οποία έρχεται να επιβεβαιωθεί από τη συγνώμη του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που έγινε μάρτυρας του περιστατικού και της κλωτσοπατινάδας στη φυσούνα, πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Εκεί συνάντησε ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ποδοσφαιριστές, στους οποίους απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη για όσα είχαν γίνει νωρίτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ