Μάντζιος: «Υπήρχε ένταση, πάθος και δίψα, οι παίκτες τα έδωσαν όλα»

Μάντζιος: «Υπήρχε ένταση, πάθος και δίψα, οι παίκτες τα έδωσαν όλα»

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ευχαριστημένος μετά τη νίκη της Λαμίας απέναντι στον Βόλο τόσο με το αποτέλεσμα, όσο και με την εικόνα των παικτών του.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του μέσα στο γήπεδο, μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Βόλου. Ο προπονητής των Λαμιωτών ανέφερε ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα.

Ο Μάντζιος ανέφερε ότι θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει το κομμάτι του τελειώματος των φάσεων, καθώς η Λαμία είχε κι άλλες ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Ήταν ένα παιχνίδι που από μόνο του έλεγε πολλά για μας. Έπρεπε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Υπήρχε ένταση, πάθος και δίψα για αυτό το ματς. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν ένα παιχνίδι υπομονής απέναντι σε μια ομάδα που στο ανοιχτό γήπεδο ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο νωρίς το γκολ για να μην έχουμε άγχος. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όπως σήμερα, είχαμε τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ νωρίτερα. Είναι ένα στοιχείο που θέλουμε να το βγάζουμε ως ομάδα. Η αλήθεια είναι με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε σε βασικούς τομείς, θέλουμε δουλίτσα για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι, γιατί ξαναχάσαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις έχουμε εκμεταλλευθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ