Μανδάς: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» (pic)

Μανδάς: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» (pic)

Ο Χρήστος Μανδάς με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε όλους όσοι τον υποστήριξαν μετά το μοιραίο λάθος που έκανε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν ο μοιραίος παίκτης του Ατρόμητου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Super League, καθώς έκανε ένα τραγικό λάθος με το οποίο διαμόρφωσε το 2-1 ο Νέλσον Ολιβέιρα στο 71′.

Για έναν 18χρονο τερματοφύλακα είναι φυσιολογικό να υποπίπτει σε τέτοια λάθη και με αυτά θα γίνει πολύ καλύτερος. Άλλωστε, το ταλέντο του Μανδά είναι αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό και μέσα από τη σκληρή δουλειά δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου στη θέση 1.

Ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών με ανάρτησή του στο facebook, ευχαρίστησε όλους όσοι τον υποστήριξαν μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή και περισσότερο από όλους την ομάδα του, η οποία όπως ισχυρίζεται του στάθηκε σαν οικογένεια.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Μανδά:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη σας..και πάνω από όλα την ομάδα μου που στάθηκε δίπλα μου σαν οικογένεια!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ